Kiireinen Tammikuu

Tammikuu on ollut meidän puolelta kiireinen, mutta myös hyvin antoisa. More Than Fishing- kalastusmatkat näkivät päivänvalon ja nopeasta varaustilanteesta johtuen kaikki halukkaat eivät ikävä kyllä reisuille mahdu mukaan, vaikka muutama paikka on vielä vapaana. No, onneksi reissuja tullaan järjestämään myös tulevaisuudessa eli kannattaa olla kuulolla myös syksyllä. Reissuja on räätälöity yksittäisten asiakkaiden tarpeiden mukaan ja näin tulee olemaan myös tulevaisuudessa.  Matkojen sisällöt räätälöidään ja tästä syystä tarkkoja matkakuvauksia ei julkaista. Reissuun lähteville kerrotaan sisällöstä vähän tarkemmin, mutta jotain yllätyksiä säästetään Gotlantiin asti;=)

Pajalla on myös täysi tohina päällä ja välillä maalarimestaria käytiin häiritsemässä kameran kanssa jotta saimme uistinasiakkaille kuvia mitä Vekkulin tekeminen oikeasti on. Tämä tarkoittaa, että jälleenmyyjien hyllyille yritetään saada tuotteitta myyntiin tutuissa ottiväreissä ja saattaa sekaan osua spesiaaliakin.
Maalari

Leave a Comment

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *