Gotlantiin valmistautuminen – Kuvauskalusto

Gotlannin taimenvedet lämpenevät ja reissu lähestyy, on aika tarkistaa mukaan otettava kalusto. Aloitan tällä kertaa tarkastelun kuvauskalustosta. Mukana olevan kuvauskaluston voi jakaa kahteen osaan, valokuvaukseen ja videokuvaukseen.

Valokuvauskalustona minulla on ollut mukana:IMG_20160322_211950

1. Järjestelmäkamera Canon 50D ja siinä putkena Tamronin 18-270mm.
2. Pieni pokkarikamera (Nikon) rintataskussa
3. Kännykkäkamera

Videokuvauskalustona:

1. GoPro 3 Black lippikseen asennettuna
2. Canon-videokamera

Päivityksen tarve olisi lähinnä tuossa pokkarikamerassa. Nykyisen kameran ongelmina on hämäräkuvaus sekä 4x zoomin luoma rajoite kuvata kalastajia elementissään. Nykyinen kamera ei ole myöskään vedenkestävä. Se ei ole kuitenkaan häirinnyt, kun kameraa säilytetään pääsääntöisesti muovipussissa ja otetaan käyttöön vain tarvittaessa. Vedenkestävän kameran hinta/laatu-suhde on budjettiin sopivana kehno, eli normaalilla mennään toistaiseksi.

Alla oleva Sony voisi täyttää kriteerit.

-Tero Keinovaara-
Jking Fishing Team

Leave a Comment

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *