Gotlantiin valmistautuminen – Kahluuvarusteet

Gotlannin kalastus on kahlaamista rantavedessä, mutta sisältää myös muutamien kilometrien siirtymiä, joten kengät ja kahluuhousut joutuvat koville. Housujen nivussaumat kuluvat paljon liikuttaessa kuivalla maalla, vedessä kitka kankaiden välillä on melkein olematon.

P1010308Kahluuhousuja on opittu korjaamaan rannalla pikapaikkauksilla ja mökillä kestävimmillä paikoilla. Pieniin vuotoihin Jeesus-teippi on toimiva ratkaisu, sitä kannattaa pitää mukana myös vesillä.

Vahinko vai vuoto? –>

Kahluuvarusteisiin kuuluu:
Ursuit-kuivapuku
tai
Kahluutakki
Välitakki
Kahluuhousut
Kahluukengät

WP_000595Lisäksi:
Pipo tai Lippis
Buffi
Kynsikkäät
Rintareppu
Fleeceväliasu
Urheilukerrasto
Urheilusukat
Merinovilla-sukat

IMG_5231

-Tero Keinovaara

Leave a Comment

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *