Talvi yllätti kalastajan vai kalastaja yllätti talven?

Veneellä liikuttaessa varusteet kulkevat mukavasti mukana, mutta rantakalastajan on kannettava kaikki mukanaan. Rantakalastaja voi myös koska tahansa liukastua ja kaatua veteen eli varusteet, joita ei halua kastella, on suojattava.

Minulla on nyt ollut käytössä kuvassa oleva reppu ja siihen kiinnitetty etutasku-yhdistelmä. Repussa kaikki rannalla tarvittava on koko ajan mukana, kuten kamera, eväät ja varavarusteet. Kun reppu on oikeankokoinen, niin se ei ole haitaksi kalastuksessa. Iso etu on että rannalla olevaa reppua ei tarvitse palata hakemaan paikasta, josta aloitti kahlauksen kohti kaloja. Reppuni on kooltaan 24 litraa ja jo itsessään vesitiivis, mutta vesitiiviys on vielä varmistettu repun sisällä olevalla kuivapussilla. Repun kanssa voi uida huolettomasti, mutta etutasku ei ole vesitiivis ja siellä säilytetäänkin vain uistimia yms. kalastukseen tarvittavia varusteita, jotka kastuvat joka tapauksessa.

Muista suojata myös puhelin!

dscf3319

dscf3323

Leave a Comment

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *