Kalastusmatkat – Gotlanti

More Than Fishing kalastusmatkat – Gotlanti, Ruotsi

Kevään ja syksyn 2018 matkat myydään ”puskamarkkinointina” eli näiden matkojen ajankohtia ja vapaita paikkoja voi kysellä suoraan Jarnolta tekstin lopussa olevilla yhteystiedoilla.

Tarjottavien matkojen hinnat vaihtelevat räätälöinnin mukaan. Kalastuspäivien määriä, palveluita sekä Gotlantiin saapumista voidaan muokata tarpeen mukaan.

”Lentäen olisit jo perillä”- lausahdus toimii tässäkin tapauksessa eli lentämällä pääsee nopeimmin kalaan sekä kotiin, jos risteileminen Itämeren aalloilla ei sovi aikatauluihin. Matkojen hinnat ovat asettuneet 450-950€:n välille. 

 

 

 

Gotlannissa meritaimenkalastus keskittyy rannalta kalastamiseen, johon rakentamattomat rannat soveltuvat erinomaisesti. Rannalta kalastamisessa on omat haasteensa, mutta se myös antaa paljon. Kristallin kirkkaassa vedessä kalat näkyvät uistimen perässä jo kaukaa ja tärpin odotteluun menevä aika tuntuu kuin kello olisi pysähtynyt. Taimenen kalastuksen ohessa on oiva tilaisuus tutustua myös Gotlannin luontoon ja sen erilaisuuteen.

11041582_628668530567888_104788342658744391_n

Mikään kirjolohiallas Gotlanti ei ole, eikä kalaa saa uistimen päähän ilman työtä. Normipäivän aikana kävelemme kalaa etsien 2-10 km. Kalojen normikoko on 50-60 cm:n hujakoilla ja jopa 85 cm pituisia kaloja olemme onnistuneet rantaan saamaan. Paikallisilta kuulee vielä hurjemmista kaloista, niistä maagisen 10 kg ylittävistä unelmakaloista.

DSCN0330

More Than Fishing -oppaina toimii saarta useina vuosina kolunneita konkareita Jarno ”Vekkuli” Vähämäen johdolla, joiden opastuksella kalastuspäivät jaetaan eri paikkojen kesken. Päivittäisten kalastuspaikkojen valintaan vaikuttavat vallitsevat sääolosuhteet, aikaisemmat kokemukset ja ajantasainen tieto. Matka soveltuu kaiken tasoisille kalastajille, niin ensikertalaisille kuin kokeneemmillekin kalastajille. Gotlanti on osoittautunut monelle ensikertalaiselle paikaksi johon on päästävä vuodesta toiseen.

Matkan sisältö

Normi matka koostuu siirtymisestä Gotlannin mökille, kalastusvuorokausista ja paluumatkasta. Matka sisältää päiväopastuksen, majoituksen, laivamatkat välille Turku-Tukholma-Turku sekä Nynäshamn-Visby-Nynäshamn. Hintaan ei kuulu aterioita, ruoat ostetaan yhdessä ryhmän toiveiden mukaan, saarella on hyvin kauppoja joista tarvittavat ainekset löytyvät. Illat kuluvat omatoimiseen varusteiden ja kalastajien huoltoon. Kalastuspaikat voidaan räätälöidä niin perho- kuin uistinkalastajille!

Kiinnostuitko? – Ota yhteyttä kalastusmatkat [at] jking.fi tai soita Jarno +358 50 4409 137

 

Screenshot from 2016-01-27 23-10-21

Matkaehdot valmismatka_rgb_177x177pxs

Valmismatkaliikerekisteri rekisteritunnus 80/16/Mj