MoreThanFishing

1-3-2016 14-37-15MoreThanFishing on suomalainen rekisteröitynyt valmismatkatoimisto, joka on erikoistunut kalastusmatkailuun. Yrityksen perusajatuksena on asiakkaittemme yksilöity palvelu jonka tavoitteena on tarjota matkoja, jotka ovat sisällöiltään ja aikatauluiltaan joustavampia sekä kokemuksina elämyksellisempiä kuin perinteiset kalastusmatkat.

Näitä tavoitteita tukeaksemme, MoreThanFishing vastaa matkan suunnittelusta yhdessä asiakkaan kanssa ja tuottaa itse palvelut paikan päällä. Oppaamme varmistavat kalastusmatkan onnistumisen suunnitelmien mukaan. Matkalle lähteminen on helppoa, kun vastuun sisällöstä ja sen toteutuksesta kantaa yksi ja sama taho.

Hyvästä palautteesta rohkaistuneena haluamme nöyrin mielin kehittää itseämme kalastusmatkatoimistona. Tervetuloa kanssamme kalaan! Mottomme on ”Älä haaveile vaan toteuta – ne isot ennätyskalat odottavat ottajaansa!”.

MoreThanFishing Oyvalmismatka_rgb_177x177pxs
Valmismatkaliikerekisteri rekisteritunnus on: 80/16/Mj
Y-tunnus: 2737446-7

More Than Fishing Oy on merkitty seuraaviin rekistereihin: arvonlisäverorekisteri, ennakkoperintärekisteri, kaupparekisteri, työnantajarekisteri, valmismatkarekisteri ja verohallinnon perustietorekisteri.

Noudatamme yrityksenä yleisiä valmismatkaehtoja

More Than Fishing Oy on rekisteröity Kilpailu-ja kuluttajaviraston ylläpitämään valmismatkaliikerekisteriin valmismatkanjärjestäjäksi ja antanut Kuluttajaviraston vaatiman takauksen.

Valvova viranomainen:
Kuluttajavirasto
Haapaniemenkatu 4 A, 7 krs, PL 5
00531 HELSINKI