Tuotteet

Tällä hetkellä tuotannossa olevat Vekkulit
100, 130, 150

 

1

Vekkuli80 on kehitetty meritaimenen heittokalastukseen mutta se on toimiva myös isokokoiselle toutaimelle ja harjukselle. Tämä Vekkuli­perheen pienin versio soveltuu hyvin myös järvi­ ja jokikalastukseen. Pienin Vekkuli painaa noin 14g.

2

Vekkuli100 oli ensimmäinen Vekkuli­perheen jäsen. Se on parhaimmillaan meritaimenen kalastuksessa, kalastat sitten veneestä tai rannalta. Pitkulainen ja solakka muoto on meritaimenen mieleen ja malli mahdollistaa monimuotoisen uistimen uittamisen eli kyseessä on käsialaviehe. Vekkuli100 painaa noin 21g.

3

Vekkuli130 on osoittanut toimivuutensa niin Suomessa kuin Pohjoismaissakin. Suuremman kokonsa vuoksi Vekkuli130:n heitto­ominaisuudet kestävät kovemmassakin kelissä. Se painaa noin 24g.

4

Vekkuli150 on Vekkuli­perheen suurin lusikka. Se asettaa meritaimenlusikoille aivan uudet mittasuhteet. Pitkä, solakka runko on näyttävä ja luonnonmukainen vedessä ja antaa kalastajalleen paljon mahdollisuuksia uittamiseen. Vekkuli150 painaa noin 27g.

keventämätön

Vekkuli Losauttaja on Vekkuli perheen viimeisin jäsen, jonka tuotekehitykseen on otettu uutta ajattelua käyttöön. Lusikan
muodolla haetaan monipuolista käytettävyyttä. Kevennemateriaalin pois jättäminen ei tarkoita että uistin menisi kuin kivi pohjaan. Tämä lusikka pitää itse testata ennen kuin uskoo sen toimivuuteen. Vekkuli keventämätön painaa noin 27g.